U bevindt zich hier: Home » Over Asisti

Over Asisti

Weten wat je moet doen, waarom en hoe in bouwen, verbouwen, verduurzamen, energiezuiniger worden en isoleren. Daarin biedt Asisti je de helpende hand. We doen er alles aan om comfortabel, zo energiezuinig mogelijk en zonder vochtproblemen (schimmels) te kunnen wonen, werken en verblijven. 

Pure passie voor de bouw
Asisti staat voor pure passie voor de bouw en is opgericht door Erwin Reuterink. Alles draait om betrouwbaar en betrokken bouwkundig advies om energiezuinig en duurzaam te bouwen en het enthousiast delen van kennis. We weten niet alleen hoe directeuren denken en hun strategie formuleren, we staan ook op het dak – en met de voeten in de klei – om schades en onvolkomenheden te analyseren. 

Kennis uit de dagelijkse praktijk
Ruime ervaring in de bouw gecombineerd met kennis van product en praktijk stelt Asisti in staat deskundig advies te leveren. Onze kennis staat nooit stil en is continu in ontwikkeling. 

 

Nadenken en bewustwording zijn belangrijk
Erwin: ‘Nadenken en bewustwording zijn belangrijke factoren, zeker in de bouw. Helaas is daar vaak geen tijd voor of ontbreekt het overzicht en de kennis.
Als bouwkundig adviseur en schade-expert heb ik verbouwingen gezien die enkele jaren later leidden tot grote schades. Mensen worden op het verkeerde been gezet: ze laten zich bijvoorbeeld leiden door subsidies in plaats van een goed advies.
Asisti brengt structuur aan in de belangrijke keuzes zodat je tot duurzame oplossingen komt.‘

Contactgegevens

Op werkdagen van 8.30 tot 16.30 uur zijn we niet bereikbaar i.v.m. trainingen. App of mail ons gerust.

Expertise

Bouwkundig advies

Bouwgebreken

Verduurzaming

Kennis delen

Ondersteuning